Skip to main content
Reynaers Campus entrance hall.

Önümüzdeki sürdürülebilir yol: Reynaers Grubu'nun yeni sürdürülebilirlik raporunu keşfedin

Nihayet burada! Reynaers Grubu sürdürülebilirlik raporunun son versiyonu, mevcut ekolojik performansımızı ve 2020-2033 dönemi için sürdürülebilir taahhütlerimizi açıklamaktadır. Şirketimiz ve toplumumuz için düşük karbonlu ve dayanıklı bir geleceğin yolunu açıyor.

Sürdürülebilir bina yolculuğunuzda size yardımcı olmak için Reynaers Group olarak mümkün olduğunca şeffaf olmayı hedefliyoruz. 2022 yılında, döngüsel ürünler, sürdürülebilir binalar, karbon azaltımı ve çalışanlarımıza odaklanan ilk sürdürülebilirlik raporumuz Reynaers Act'i yayınladık. Bugün, yeniden tasarlanmış bir tasarımda hava geçirmez bir taktik yol haritası ile orijinal stratejimizi geliştiriyoruz.

Sırada ne var?

AB'nin son mevzuatı olan Kurumsal Sürdürülebilirlik Raporlama Direktifi (CSRD), şirketlerin ekolojik performanslarını nasıl iletmeleri gerektiğine dair resmi kuralları belirlemektedir. Yeni sürdürülebilirlik raporu, Reynaers Group'un kişisel dokunuşuyla CSRD uyumluluğuna yönelik ilk adımımızdır. Şirketimizin "Birlikte daha iyiye" inancına sadık kalıyor ve tüm Grup için net ve iddialı sürdürülebilir hedefler belirliyoruz.

warehouse colleague reynaers aluminium
  • Gezegenimizi korumak için, geleceğe dönük evinizi yaratmanıza yardımcı olacak döngüsel çözümlere yatırım yapıyoruz; düşük karbonlu malzemeler ve yeni teknolojiler bu anlamda kilit faktörlerdir. Tüm değer zincirimizin doğrudan ve dolaylı karbon emisyonlarını azaltmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
  • Çalışanlarımızın sağlıklı ve güvenli bir iş yerinde büyümelerine yardımcı olarak onlarınkatılımını sağlamak istiyoruz. Girişimciliği, yenilikçiliği ve kapsayıcılığı teşvik eden güçlendirici Reynaers Grup kültürümüzle gurur duyuyoruz.
  • Sorumluluk alıyor ve topluluğumuzla her zaman şeffaf bir şekilde iletişim kuruyoruz. Sıkı bir etik kural uygulayarak tedarikçilerimizi dikkatle seçiyor ve yalnızca sorumlu malzemeler satın alıyoruz. Son olarak, yerel girişimleri ve hayır etkinliklerini destekleyerek topluma samimi ve etkili bir şekilde geri verebiliyoruz.

Bu videoyu izleyin ve yenilenen Reynaers Yasası stratejisi hakkında bilgi edinin:

Sürdürülebilir yolculuğumuz

Ken Wright, Reynaers Group Sürdürülebilirlik Programı Yöneticisi: "Yeni rapor şirketimizin sürdürülebilirlik yolculuğunda muazzam bir sıçrama anlamına geliyor. Sadece 2025 yılına kadar raporlama yönetmeliklerini karşılama yolunda ilerlemekle kalmıyoruz, aynı zamanda çok iddialı bir dizi hedef taahhüt ederek çıtayı daha da yükseğe koyduk. Bu 2030 taahhütlerine ulaşmak çok çaba gerektirecek, ancak tüm paydaşlarımızla yakın işbirliği içinde çalışırsak bunu başarabileceğimize inanıyorum."

"Bu raporu oluşturmak ancak farklı departman ve iştiraklerdeki uzman meslektaşlarımızın yardımıyla mümkün olabilirdi. Birlikte, kalıcı bir olumlu etkiyle hareket etmeye devam ediyoruz ve Reynaers Group'ta bu muazzam projeye dahil olan, olan ve olacak olan herkese minnettarım."

Kalıcı bir olumlu etki yaratmak için birlikte hareket ediyoruz.

Ken Wright
Sürdürülebilirlik Programı Yöneticisi Reynaers Group
Ken Wright.
Ücretsiz indirin

İlham alın

The Reynaers Group sustainability report.