Skip to main content
Reynaers Aluminium fireproof.

Reynaers Aluminium yeni Yanmaz Broşürü ile daha güvenli bir gelecek inşa etmeye yardımcı oluyor

Şehirler yoğunlaştıkça, güvenli, yüksek kaliteli pencere ve kapılara duyulan ihtiyaç da artıyor. Reynaers Alüminyum, olası yangın felaketlerini önlemeye yardımcı olan test edilmiş ve sertifikalı sistemler sunmaktadır. Yepyeni yanmaz çözümleri broşürümüzde bulabilirsiniz. Birlikte nasıl daha güvenli ve sağlıklı projeler inşa edebileceğimizi keşfedin.

Sertifikalı yanmaz pencereler, kapılar ve cephe elemanları, iç mekan yangınlarının belirli bir süre boyunca yayılmasını önler. Bu değerli ek dakikalar, insanların binaları güvenli bir şekilde tahliye etmesini sağlarken, itfaiye ekiplerinin olay yerine zamanında ulaşmasına yardımcı olur. Özellikle okullar, hastaneler, ofis binaları veya konut kuleleri gibi büyük yapılarda yanmaz çözümler büyük fark yaratabilir.

Güvenlik Sistemleri Ürün Müdürü Jelmer Eisma, ürün yelpazemizdeki yanmaz teknolojisinin öneminin altını çiziyor: "Güvenlik ve kullanım kolaylığı birbirini dışlamamalıdır. Bu nedenle Reynaers Aluminium olarak güvenilir çözümlerimizi tasarlarken her zaman konfor, sürdürülebilirlik ve performansa odaklanıyoruz. Farklı sistemlerde birden fazla güvenlik çeşidi sunarak, tüm müşteri ihtiyaçlarını bu şekilde gerçekten öngörebiliyoruz. Bu anlamda, yanmaz pencerelerimiz, kapılarımız ve cephelerimiz herkes için daha güvenli yaşam alanları yaratmada önemli bir rol oynayabilir."

Fire testing by Reynaers Aluminium.

Bilgi birikimimizi paylaşıyoruz

Yeni broşür sadece yanmaz çözümlerimiz hakkında genel bir bilgi vermekle kalmıyor, aynı zamanda test sürecimizin daha iyi anlaşılmasını da sağlıyor. Farklı yanmazlık sınıflandırmaları elde etmek için Avrupa'daki resmi test kuruluşlarıyla yakın işbirliği içinde çalışıyoruz. Ortaklarımızın uzmanlığı, test edilen çözümlerin en katı güvenlik gerekliliklerine uygun olmasını sağlayarak son kullanıcılara sertifikalı içeriklerle gönül rahatlığı sunuyor.

Reynaers Alüminyum'un yanmaz pencere, kapı ve cepheleri, herkes için daha güvenli yaşam alanları yaratmada önemli bir rol oynayabilir.

Jelmer Eisma
Reynaers Aluminium'da Güvenlik Sistemleri Ürün Müdürü
Daha iyi güvenlik için birlikte
İletişime geçin
Aslında, iş ortaklarımızın her biri değer zincirimizin kilit halkasıdır. Güvenlik camı tedarikçilerinden eğitimli imalatçılara ve montajcılara kadar: bir sonraki bina projeniz için kaliteli sistemler ve mükemmel destek sunmak üzere baştan sona hep birlikte çalışıyoruz. Yanmaz veya diğer güvenlik çözümlerimizle ilgili herhangi bir sorunuz varsa, daha fazla ayrıntı için yerel Reynaers Aluminium temsilcinizle iletişime geçebilirsiniz. Size yardımcı olmak için buradayız!
Yanmaz Çözümler

Broşürü indirin

Fireproof solutions by Reynaers Aluminium.