Skip to main content
3D render of harbour and city centre with skyscrapers.

Surfing USA: Reynaers Alüminyum MasterWall'un Hikayesi

Tüm paydaşların ihtiyaçlarına cevap veren standartlaştırılmış bir pencere duvar sistemi hayal edin. Geniş yüzeyleri sınırlı bir süre içinde kaplamak için tasarlanmış Reynaers Alüminyum cephe çözümü MasterWall'ın hikayesi budur. MasterWall, sayısız tasarım seçeneği ve kolay kurulumu sayesinde her türlü yüksek cepheyi mükemmel bir şekilde tamamlar. Tüm bunlar, en zorlu kalite gereksinimlerini karşılarken ve bunları aşarken. Hem mimarlar, hem tesisatçılar hem de konut sakinleri için mükemmel bir üründür.

2019'da, Kuzey Amerika'da standart bir birim cephe sistemine yönelik artan bir talep yükselmeye başladı. ABD'deki en yüksek binalara sahip büyük şehir olan New York City'de, yerel araştırma ekibimiz çoğu pencere duvarı ürününün hava koşullarına karşı mükemmel bir koruma sağlamadığını fark etti. Çok yönlü bir kaplama çözümü eksikti ve biz tam olarak ne yapacağımızı biliyorduk.

Çok katlı bir binayı hava koşullarına dayanıklı hale getirmek için ilk çözüm giydirme cephedir. Ancak çoğu durumda bu sistemlerin üretilmesi daha zordur ve kurulumu pahalı olabilir. Buna karşılık, pencere duvarlarının üretimi ve montajı çok daha kolaydır: sistemin kullanımı daha kolaydır ve hem camla kaplanabilir hem de binanın içine kurulabilir. Bu, dışarıya yerleştirilen büyük ve hantal vinçlere gerek olmadığı anlamına gelir.

Pencere duvarları, üretim ve kurulum açısından standart pencerelere benzer, ancak daha zarif bir birleştirilmiş cephe sistemi sunar.

MasterWall and window solutions set in a red-brick American building project.

Pencere duvarları tipik Avrupa çözümleri olmadığından, Avrupalı bir şirket olarak tamamen yeni bir ürün konsepti geliştirmemiz gerekiyordu. Birinci sınıf MasterLine 8 sistemlerimizden esinlenerek MasterWall cephe çözümünü yarattık. Belçikalı Araştırma ve Geliştirme Departmanımız, Reynaers Aluminium ABD ekibiyle yakın işbirliği içinde çalışarak her binanın tasarımına uygun, güvenli ve konforlu bir çözüm sundu. Projenize benzersiz bir görünüm ve his kazandırmak için farklı açıklık elemanları, zemin döşeme seçenekleri ve profil varyantları arasından seçim yapın.

Kurulum kolaylığı ve tasarım özgürlüğü, MasterWall'ın Architect's Newspaper's Best of Product Ödülü almasının iki nedenidir.

MasterWall, 2021 yazında Kuzey Amerika pazarında resmi olarak piyasaya sürüldü ve o zamandan beri mimarlar ve inşaat profesyonelleri için tercih edilen bir çözüm oldu. MasterWall'un gelişimi, iş ortaklarımızın ihtiyaçlarını yakından dinleyerek nasıl harika çözümler yaratabileceğimizi gösteriyor.

Bu birinci sınıf cephe sisteminin tüm özelliklerini MasterWall ürün sayfasında keşfedin.

Şimdi keşfedin
3D model of MasterWall corner sample.