Skip to main content
Reynaers Aluminium and Renson professional standing in front of sunscreen solution.

Reynaers Aluminium Cepheler ve Renson Güneş Kırıcılar: Aranan Bağlantı

Reynaers Aluminium ve Renson, size yeni nesil giydirme cephe ve güneş koruyucu çözümleri sunmak için güçlerini birleştiriyor. Yeniden yorumlanan tasarımıyla Renson Fixscreen Minimal ConceptWall 50, artık ConceptWall 50 cephe sistemimizle tamamen uyumlu. Hem kurulumu kolay hem de estetik görünümlü bu %100 Belçika kombinasyonu ile ısıyı yenin.

İki güçlü marka bir araya gelerek akıllı bir çözüm üretiyor. Belçikalı aile şirketlerinden ikisi Reynaers Aluminium ve Renson, projeleri daha heyecan verici hale getiren yenilikçi, kullanıcı dostu ürünler için aynı tutkuyu paylaşıyor. Her zaman müşteriye öncelik veren iki şirket, günlük hayatınızı yaşamanıza yardımcı olacak sürdürülebilir ve kaliteli çözümler yaratmak istiyor.

ConceptWall 50 giydirme cephe sistemimiz, 700 kilograma kadar varan devasa şeffaf yüzeylerin arkasında büyüleyici manzaralar elde etmenizi sağlar. Dünyanın dört bir yanındaki şehirlerde parlayan yüksek katlı konut ve ofis binaları için ideal çözümdür. Büyük cam paneller estetik açıdan harika görünse de, aşırı ısınma ve istenmeyen parlama sıklıkla ortaya çıkabilen bir sorundur. Renson Fixscreen Minimal CurtainWall 50, tüm kullanıcılar ve çalışanlar için hoş bir gölge yaratmak için devreye girer.

Bu ürün kombinasyonunun tasarımı son kullanıcıyı dikkate alır, ancak diğer paydaşlar da bundan yararlanır. Örneğin, bu güneş gölgelendirme çözümünü monte etmek için normal beş yerine yalnızca üç profil bileşeni gerekir. Daha az cıvata, daha az sorun anlamına gelir. Bu, imalatçının ve montajcının müşterilerinin ihtiyaçlarına en uygun ve kurulumu kolay sistemi seçmesine yardımcı olur. Giydirme cephe ve güneş koruyucu profiller mükemmel bir şekilde hizalandığında, her zaman temiz, minimalist bir görünüme sahip olursunuz.

3-D section of the new Renson Fixscreen Minimal Curtain Wall 50.

Test edilmiş ve onaylanmış Belçika kalitesi

Kalite, her gün devam eden istikrarlı bir performans ile kendini gösterir. Bu nedenle bu sistemler her türlü dirence karşı kapsamlı bir şekilde test edilmiştir. Giydirme cephe-güneş kırıcı kombinasyonu, güneş kırıcı açıkken saatte 65 kilometreye ve açılmadığında saatte 130 kilometreye varan rüzgar hızına karşı dayanıklıdır. Bu değerler orijinal Fixscreen Minimal'in performansıyla eşleşir. Süreç içerisindeki kapsamlı basınç testlerinde hiçbir bükülme belirtisi görülmemiştir. Ayrıca olası termal genleşme konusunda da endişelenmenize gerek yok: hem giydirme cephe hem de güneş kırıcı birbirine mükemmel şekilde entegre edilmiştir. Sonuç olarak, sonsuza kadar birleştirilebilirler.

Bu %100 Belçika sistemi ile kendinizi güneş ışığından ve aşırı ısınmadan koruyun. Reynaers Aluminium'un geniş şeffaf yüzeylerdeki uzmanlığı ve neredeyse görünmez alüminyum çerçeveleri, Renson'un kaliteli güneş koruyucu çözümü ile güzel bir şekilde eşleşiyor. Gelecekteki birçok ortak projenin başlangıcı anlamına gelebilecek başarılı bir işbirliği. Kaliteli çözümler için Birlikte Daha İyiye.

Modern white office building featuring Renson Fixscreen solutions.