Skip to main content
Reynaers Group and SDG Pioneer logo.

BM Reynaers Group'u sürdürülebilir öncü olarak tanıdı

Birleşmiş Milletler, Reynaers Group'u iddialı sürdürülebilirlik çabalarından dolayı SDG Pioneer etiketiyle ödüllendirdi. Şirketin enerji tasarruflu çözümleri sürekli olarak araştırması ve küresel sürdürülebilirlik stratejimiz Reynaers Act'in hayata geçirilmesi, karar verici faktör oldu.

Bu uluslararası sertifika ile BM, mevcut ve uzun vadeli kurumsal vizyonlarında etkili sürdürülebilirlik girişimlerini benimseyen şirketleri kutluyor. Dünyanın her yerindeki işletmeler geleceğe yönelik operasyonlarında Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerini (SKH) pusula olarak kullanıyor. Yalnızca gezegenimiz ve toplumumuz üzerinde olumlu bir etki yaratmak için bu modeli uygulayan yenilikçi sektör liderleri resmi SKA Öncüleri olmaya hak kazanmaktadır. Reynaers Group bu liderlerden biridir.

Bütünsel bir yaklaşım

Reynaers Group'un SKH'lerden en az biriyle ilgili birçok farklı projesi bulunmaktadır. Örneğin, dünyanın dört bir yanındaki binaların enerji verimliliğini artırmaya yardımcı olan sertifikalı ürünler tasarlıyoruz. İsviçre'deki Forster Kampüsü (LEED Gold Sertifikası devam ediyor) veya Polonya'da yakın zamanda tamamlanan RCE Kampüsü (BREEAM Excellent Sertifikalı) gibi yeni ofislerimizin ve depolarımızın çoğunda bu çözümler yer alıyor.

Ken Wright accepting the SDG Pioneer Certificate for Reynaers Group.

Reynaers Grubu Sürdürülebilirlik Müdürü Ken Wright, BM Direktörü Sherri Aldis'ten SKH Öncü Sertifikasını kabul ederken.

Bunun yanında, çalışanlarımızın refahını korumak ortak bir temel sorumluluktur; şirket içi Sağlık ve Güvenlik kampanyaları bize bunu her gün hatırlatmaktadır. Ayrıca kar amacı gütmeyen kuruluşları destekleyerek veya Reynaers for Community girişiminin sponsorluk faaliyetleri aracılığıyla yerel topluluklarımızı da önemsiyoruz.

2022 yılından bu yana, tüm kalıcı taahhütlerimiz Reynaers YasasıReynaers Grubu'nun resmi sürdürülebilirlik raporudur. Doğrudan ve dolaylı faaliyetlerimizde karbon emisyonlarını azaltmaya odaklanan 2030 bilimsel temelli kurumsal hedeflerimizi takip etmemize yardımcı oluyor.

Ken Wright, Kurumsal Sürdürülebilirlik Programı Yöneticisi: "Reynaers Group olarak her zaman kalıcı bir olumlu etki yaratmak için hareket ediyoruz. Bu nedenle şirketimizin BM'den bu eşsiz takdiri almış olmasından büyük gurur duyuyorum. Normal şartlarda SDG Pioneer sertifikasyonu üç yıllık bir süreçtir. Ancak, güçlü tarihsel çabalarımız ve geleceğe dönük Reynaers Act stratejimiz sayesinde, bu etiketi bir yıl içinde kazanmayı başardık! Bu bizi yolculuğumuza devam etme ve birlikte daha iyi, daha sürdürülebilir bir gelecek inşa etmeye yardımcı olma konusunda motive ediyor."

The SDG Pioneer logo.

SDG Pioneer sertifikası, Reynaers Act stratejimizde açıklandığı gibi küresel sürdürülebilir taahhütlerimizin bir kanıtıdır.

Ken Wright
Kurumsal Sürdürülebilirlik Program Yöneticisi Reynaers Group

Reynaers Aluminium'da SDG modelini nasıl uyguladığımızı öğrenmek ister misiniz? Bu kısa blog makalesinde daha fazla bilgi bulabilirsiniz.

Devamını oku