Skip to main content
The Reynaers Aluminium BAU stand, interior view.

Birlikte olmak güzel: Reynaers Aluminium ve Forster BAU 2023'te

Dört yıllık uzun bir bekleyişin ardından, dünyanın dört bir yanından gelen yapı profesyonelleri nihayet Almanya'nın Münih kentinde düzenlenen 2023 BAU ticaret fuarında yeniden bir araya gelebildi. Reynaers Aluminium ve Forster, etkileyici bitişik stantlarında en son gelişmelerini, güvenilir çözümlerini ve gelecek projelerini sergiledi.

BAU Münih, mimarların, yatırımcıların, imalatçıların ve benzerlerinin bir araya gelerek mimarlık ve yapı sektöründeki en son gelişmeleri paylaştıkları dünyaca ünlü uluslararası ticaret fuarıdır. Ve 17-22 Nisan tarihleri arasında düzenlenen 2023 edisyonu büyük bir başarıya imza attı. Altı gün boyunca 49 farklı ülkeden yaklaşık 190.000 kişi fuarı ziyaret etti ve en son yeniliklerle tanıştı.

Reynaers Group Pazarlama Müdürü Dominique Schaeken, "Reynaers Aluminium için bu yapı fuarları, tüm profesyonel ortaklarımızla tek bir yerde yeniden bağlantı kurmak için mükemmel bir fırsat" diyor. "COVID sağlık krizi nedeniyle dört yıl aradan sonra, BAU 2023'te tekrar bir arada olmanın iyi hissettirdiğini söylemek doğru olur."

Yenilikçi ürünler ve profesyonel hizmetler

Reynaers Aluminium, BAU 2023'te bazı yeni sistem çözümlerini, entegre profesyonel hizmet yelpazesini ve Reynaers Group'un resmi sürdürülebilirlik programı olan Reynaers Act'i sundu.

Ürün yenilikleri söz konusu olduğunda, minimalist bir giydirme cephe sistemi olan SlimWall 35'i ilk kez BAU 2023'e özel olarak tanıttık. Bir başka yeni gelişme de, açıldığında yüksek binalarda korkuluk işlevi görebilen motorlu MasterPatio Dikey Sürgüdür. Ardından, güncellenmiş SlimLine 38 serimiz artık daha da ince bir tasarıma sahipken, amiral gemimiz MasterLine 8 kapı sistemimizin yeni bir yanmaz çeşidi var.

BAU ziyaretçileri ayrıca kendi Dijital Ürün Pasaportumuz olan DigiTrace'in demo lansmanını da deneyimleyebildiler. Bu yeni dijital araç, performans ayrıntıları, eleman boyutları, bakım talimatları, montaj yönergeleri ve daha fazlası gibi ilgili ürün verilerine erişmenizi sağlar. Sadece QR kodunu tarayın ve ihtiyacınız olan bilgileri bulun.

SlimLine 38 doors update at BAU 2023.

Hem Reynaers Aluminium hem de Forster ile BAU'da olmak, şirketimizin "Birlikte daha iyiye" inancının gerçek bir kanıtıdır.

Bert Geerinckx
Reynaers Group CEO'su

Birlikte olmak güzel

Ancak tüm bu yeniliklerin yanında BAU'yu gerçekten unutulmaz bir etkinlik haline getiren, orada bulunan insanlardı. Dünyanın dört bir yanından gelen yapı profesyonelleri Reynaers Aluminium ve Forster standını keşfetmek için bir araya geldi. Hem mevcut iş ortaklarımız hem de potansiyel olarak yeni müşterilerimiz, mükemmel stant ekibimizin profesyonel rehberliğinin keyfini çıkararak geleceğe dönük çözümlerimizin tüm avantajlarını deneyimleyebildi.

Reynaers Aluminium olarak, profesyonel yolculuğunuzun her adımında size rehberlik ediyoruz. Tasarımdan imalata ve kuruluma kadar her aşamada yanınızdayız. Gelecekteki etkinliklerimizden birinde bizimle tanışın ve birlikte nasıl daha iyi bir gelecek inşa edebileceğimizi keşfedin.

  • Reynaers Aluminium colleagues hugging.
  • Guiding customers at BAU 2023.
  • Guiding customers at BAU 2023.
  • The Reynaers Aluminium BAU stand, interior view.
  • The Reynaers Aluminium logo behind flowers.
  • HiFinity pocket and glass corner solution at BAU 2023.
  • The DigiTrace sticker on a MasterLine 8 Pivot XL door.
  • The Reynaers bar at BAU 2023.
  • Crowd at the Reynaers Aluminium and Forster BAU stands.
  • The Forster BAU stand.
  • The BAU 2023 stand crew.
  • The Reynaers Aluminium and Forster logo.

BAU 2023'ü yeniden yaşamak için filmden sonrasını izleyin: