Skip to main content
Reynaers Campus, the Reynaers Group HQ in Belgium.

Bert Geerinckx, Reynaers Group'un yeni CEO'su oldu

Bert Geerinckx, 1 Mart 2023 tarihinden itibaren Reynaers Group'un yeni İcra Kurulu Başkanı olarak görev üstlenecektir. Eski CEO Dirk Bontridder, Sağlık Teknolojisi sektöründeki profesyonel kariyerine devam etmek üzere şirketten ayrılmayı tercih etmiştir.

Bert Geerinckx Reynaers Group'ta tanıdık bir yüz. Kendisi 13 yılı aşkın bir süredir şirketin bir üyesi olup, son beş yıldır denetiminde olan çeşitli uluslararası pazarlarda Satış Direktörü olarak görev yapmaktadır. Bert daha önce Reynaers Group'un ana pazarı olan Reynaers Aluminium Belux'un Genel Müdürlüğü görevini de yürütmüştür.

Bert, muazzam deneyimi sayesinde, global şirketimizin birçok alanında oldukça derin bir bilgi birikimine sahip. Şirketin tüm ayrıntılarını biliyor, meslektaşları ve iş arkadaşları arasında büyük saygı görüyor ve yıllar içinde müşteriler ve iş ortaklarından oluşan güçlü kişisel bir ağ oluşturmuş durumda.

Sürdürülebilir büyüme

Bert Geerinckx, Yönetim Kurulu'nun kendisine duyduğu güven için minnettar olduğunu söylüyor: "Motive ve yetenekli çalışma arkadaşlarımla güçlü bir organizasyona güvenebileceğimi bilerek şirketin yönetimini heyecanla devralıyorum. Müşterilerimize ve ortaklarımıza birlikte odaklanarak bu zorlu zamanlarda sürdürülebilir büyümeyi inşa etmeye devam etmekten de mutluluk duyuyorum. Birlikte daha iyiye!"

Bert Geerinckx, Reynaers Group.