Skip to main content
Schuifdeuren

Sürme veya katlanır sistemler: projeniz için mükemmel uyum

Tasarım olanakları

Sürme sistemler sınırsız tasarım özgürlüğü sunan çok sayıda konfigürasyona sahiptir. Tek, iki veya üç raylı bir sürme sistem : seçim sizin. Gerçekten eşsiz bir şey ister misiniz? Dahiyane bir açık köşe çözümü, görünümü engelleyen herhangi bir sabit eleman olmadan bir köşeden uzağa kayarak açılan iki düşey kapıyı birleştirir.

Katlanır bir sistem mi tercih edersiniz? Bu da bir başka mükemmel seçim. Çok yönlü alüminyum sistem birden fazla camlama çözümü ve renk opsiyonları sunar, farklı açılış yönleri mümkündür ve kapılar veya sabit cam panellerle farklı kombinasyonlar sağlanabilir. Benzersiz cep çözümü ile katlanmış kanatlar herhangi bir duvar içinde sorunsuz bir şekilde kaybolur.

Outside view of opened folding door system featured in a private home.

Geniş açıklıklar ve muhteşem manzara

Özellikle zeminden tavana şeffaflık tercih ettiğiniz durumlarda pencere ve kapılar yaşam alanınızı tamamen açar. Muhteşem manzaraların tadını çıkarırken bol miktarda doğal ışık ve temiz hava alırsınız. Sürme sistemlerin avantajı ise, birçok farklı konfigürasyon opsiyonu sayesinde farklı alanlara uyarlanabilir olmalarıdır. Minimalist sistemler, daha büyük cam panellere sahip geniş ve minimal kanatlardan oluştuğu için en kesintisiz manzaraları sunar. Buna karşılık katlanır sistemlerin her biri kasayla çerçevelenmiş daha fazla kapı kanadına sahiptir, bu nedenle daha görünür çizgiler meydana gelecektir.

Sürme sistemler farklı alanlara kolaylıkla uyarlanabilir ve muhteşem manzaralar sunar.

Bununla birlikte, katlanır sistemlerin kendi başlarına tartışılmaz avantajları vardır. Katlanır sistemler, ev ve bahçe arasında kesintisiz bir geçiş yaratmaya yardımcı olduğu için tüm duvarı katlayıp açabilirsiniz. Dahası, özel projenizin ihtiyaçlarını mükemmel bir şekilde karşılamak için dört farklı eşik yüksekliği sunulur.

Indoor view of a bright living room, looking out on a vast lake thanks to our HiFinity sliding solution.

Kolay açılım

Büyük bir sürmeyi açmak biraz çaba gerektirir mi? Hayır, Reynaers Alüminyum kadır-sür sistemleri ile değil. Kullanıcı dostu sistem, kapının biraz daha uzun bir kol ve akıllı bir sürme mekanizması ile donatıldığı son teknoloji bir çözüm sunar. Kolu 180 derece döndürmek kapıyı sadece birkaç milimetre kaldırır ve kapı kanadı ile kasa arasındaki sürtünmeyi azaltır. Sonuç olarak, en büyük sürmeleri bile zahmetsizce açabilirsiniz.

Daha fazla konfor mu tercih edersiniz? Mono-, ikili veya çoklu raylı çözümlerimizle otomatik açılıma sahip bir sistem tercih edin. Biraz Reynaers Aluminium yaratıcılığının yardımıyla tek bir düğmeye basarak kolay erişimin keyfini çıkarın.

Mevcut sürme sistem seçenekleri hakkında daha fazla bilgi almak ister misiniz?

Keşfetmeye buradan başlayın

Telif hakkı

Özel Konut Luzarches – Jean Marc Péchard (fotoğraflar)